Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,25 Ft
Euró
391,84 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
61,993 $

Csercseszov véleménye a Ferencváros idő előtti BL-kieséséről

A többség egyértelműen továbbjutást várt a Ferencváros együttesétől a Qarabag ellen, ám végül a gyengébb ellenfélnek tartott csapat maradt harcban.

Fotó: A ferencvárosi Dibusz Dénes a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában játszott Ferencváros - Qarabag visszavágó mérkőzésen a Groupama Arénában 2022. augusztus 9-én. Ferencváros - Qarabag 1-3. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Ferencváros előtt szabad volt az út a Bajnokok Ligájában, és úgy tűnt, idén is bejuthat a legendás magyar csapat a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Ez már anyagi szinten sem mellékes, rengeteg pénzről van szó, ami sok mindent befolyásolhat.

A magyar bajnok számára a Qarabag jelentette a végállomást, noha a többség arra számított, hogy hazai pályán meggyőző győzelmet arathatnak a zöld-fehérek. Nem így lett, 3-1-re kikaptak a Groupama Arénában az azeriektől, így igencsak csalódottan térhettek haza a szurkolók. Soron kívül Bőnyi iskolai késelés: a megkéselt lány túl van az életveszélyen

Sztanyiszlav Csercseszov sem azt kapta, amit várt, és kiemelte, elméletben készen álltak, gyakorlatilag mindenre, de gyakorlatban valamiért ez nem működött. Hangsúlyozta, a sok labdavesztést, amivel teret adtak az ellenfél támadásainak, és ez sokba került.

„Elméletben készen álltunk mindenre, sajnos a gyakorlatban ez nem volt így. Hasonló volt a Slovan ellen is a helyzet, ezúttal sem jól szálltunk be a meccsbe. Szerintem ezen az estén nem szedhető külön a csapat védelemre, középpályára vagy támadószekcióra hibák szempontjából, hiszen kedd este sokszor a védelem tartotta meccsben a csapatot.” – idézte a fradi.hu a Ferencváros edzőjét.

„Sok felesleges labdavesztést követtünk el, ami teret engedett az ellenfél támadásainak. Ez ma egy BL-selejtező volt, amit elveszítettünk. Nekem, edzőként érzelmek nélkül kell átgondolnom a történteket.”

„Beszéltünk a fiúkkal a mérkőzést követően, de nyugalomban ki kell elemeznünk a látottakat, hiszen további feladataink vannak. A vereség után jogos a kritika felém és a csapat felé, ez az újságírók dolga, de nekem nem az a dolgom, hogy kritizáljam a játékosokat, hanem hogy megfelelően felkészítsem őket. Nekem, vezetőedzőként is meg kell vizsgálni, hogy mi nem volt elég a Qarabag elleni párharcban. Folytatjuk tovább!”