Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,99 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,74 Ft
Bitcoin
62,937 $

Többen nagyon nem örülnek Rubint Réka szereplésének a Dancing with the Stars-ban

Noha Rubint Réka még egyetlen egy adásban sem vett szerepelt, sokan érthetetlen módon azonnal leírják őt, és nem akarják a műsorban látni.

...svg content...Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A TV2 egy minden eddiginél erősebb mezőnnyel állt ki a sajtóeseményén hétfőn, sorra jöttek a meglepetések. Kulcsár Edinára sem számítottak túl sokan, Csobot Adélre pedig pláne, aki talán a legnagyobb meglepetés.

Rubint Réka szintén hatalmas igazolás, a formája is megvan ahhoz, hogy úgy nézzen ki, mint egy profi táncos. Várhatóan messzire fog jutni Andrei Mangra oldalán, aki rögtön egy őrületes ajándékot kapott a sztártól. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Réka és családja állandó támadásnak van kitéve, mostanában különösen. Schobert Larát sem kímélik az emberek a közösségi médián keresztül, és várható volt, hogy Réka nem ússza meg a nagy bejelentést követően.

Nehéz megérteni ezt, hiszen még nem láthattuk táncolni, megérdemli az esélyt, ha már ott van, és könnyen lehet, hogy komoly meglepetést fog okozni, illetve kellemes csalódást azokban, akik nem kedvelik őt.

Lapozó: 1 2