Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,94 Ft
Euró
391,71 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
62,596 $

Nem keveset ér, ha Dzsudzsák az Instagramra posztol

Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya és évtizedes középpályása az egyik legnagyobb piaci értékkel bíró magyar focista volt sokáig.

Style

Nagy Noel

Szerkesztő

Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya és évtizedes középpályása az egyik legnagyobb piaci értékkel bíró magyar focista volt sokáig. Pályafutásának inkább már a vége felé jár, de a reklámértéke egy cseppet sem kopott meg.

A Blikk hozott nyilvánosságra egy listát, amiben összegyűjtötték azt a 10 magyar hírességet, akiknek a legnagyobb a reklámértéke a népszerű közösségi média felületen, akiknek a „legtöbbet éri”, ha kitesznek egy egyszerű posztot. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Dzsudzsákot cikkünk írásának pillanatában 944 ezren követik az Instagramon, és egy posztjának 1.4 millió forint értéke van, ezzel a Blikk listájának második helyét foglalja el. Azért is különleges „teljesítmény” ez a válogatott csapatkapitányától, mivel a top tízbe egyedüli sportolóként fért oda.

Szinte nem meglepő módon az első helyen Palvin Barbara nemzetközi szinten is nagy hírnévnek örvendő szupermodell szerepel, aki a magyar celebek közül toronymagasan a legnagyobb reklámértékkel bír. Palvinnak 14.3 millió követője van jelen pillanatban, és egyetlen posztjának hihetetlenül magas, 14.2 millió forint a reklámértéke.

A tízes listára még számos, ismert magyar celeb fért fel, köztük Kulcsár Edina, Hódi Pamela és Kasza Tibi zárja a top ötöt. A tízbe még Majka, Istenes Bence, Varga Viktória, ByeAlex és Tóth Gabi fért fel, szóval még csak a közelben sincs további sportoló a listának.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/ez-lehet-a-valos-oka-mike-tyson-visszateresenek/

Az elnöki székébe is kerülhet Bidennek a TikTok betiltása

Nem várt hatása lehet az elnök által is támogatott törvénynek.