Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,135 $

Ezekkel a gólokkal nyerte meg az Arsenal a szezon első PL meccsét (összefoglaló videó)

Remek rajtot vett az Arsenal, és mindezt egy egyáltalán nem könnyű ellenfél ellen abszolválta, mert a Crystal Palace mindig képes meglepetést okozni.

Fotó: EPA/Daniel Hambury
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal nagyon hosszú ideje nem nyert bajnoki címet a Premier League-ban, az angol első osztályban, amit még mindig a legerősebb kiírásának tartanak, ahol nincs biztos eredmény, a kisebb csapatok is bármikor legyőzhetik a nagyokat.

Nagyon magasan van a szint, és egy ideje már az alacsonyabb szinten lévő csapatok is képesek sok millió fontért igazolni, ami korábban nem volt lehetséges. Ezzel a PL még nagyobb kihívást jelent, és egyúttal izgalmasabb is. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Az Arsenal is izgatottan készült az új szezonra, amely pénteken vette kezdetét. Az „ágyúsoknak” idegenben kellett pályára lépniük a Crystal Palace ellen, így minimum egy döntetlen is benne volt a pakliban.

Mint arról korábban beszámoltunk, az Arsenal végül hozta a kötelezőt, és begyűjtötte a három pontot, ami mentálisan mindig nagy lökést adhat a szezonstartnál. Nem panaszkodhattak a nézők, volt pár igen látványos jelenet, illetve két gól.

Az Arsenal hivatalos összefoglaló videóját már közel 2 millióan látták, amit ideje Nektek is megnéznetek, még azoknak is, akik nem rajongói a klubnak, de a futballnak igen. Az alább látható videóban minden benne van, ami csak kell!