Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Dancing with the Stars 3: kiderül, kik az új sztárok és táncpartnereik

A TV2 hatalmas bejelentésre készül, és valószínűleg lesz pár meglepetésben részünk az esemény kapcsán, ami már nincs messze.

Fotó: Instagram/Dancing with the Stars
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with the Stars volt a TV2 egyik legjobb döntése, amit hozhatott, hiszen a tánc sokakat érdekel, pláne, ha sztárokat láthatunk a táncparketten. A készítők többszörösen magasra tették a lécet, élőben forgatták az adásokat, ami már önmagában magas szintet jelent egy ekkora kaliberű műsornál.

Az első évad legnagyobb sztárja Gabriele Spanic volt, a világhírű színésznő, aki hónapokon át lakott Budapesten a forgatások miatt. Végig maradt, mivel bejutott a fináléba, amit Gelencsér Timi és Hegyes Berci nyertek meg. Soron kívül Egészségesebb lesz a kenyér, ha lefagyasztjuk fogyasztás előtt?

A második szezonra teljesen kicserélődött a mezőny, leszámítva a profi táncosokat, ők többségében maradtak, de így is voltak új arcok. Tóth Andi és Andrei Mangra párosa már az első adás alatt olyannyira meggyőzte az embereket, hogy szinte nem is lehetett kérdés, kiknek kell nyerniük.

Miamiból jelentkezett Sarka Kata, gyönyörűen mutat a parton

Andi pár hét alatt profivá érett, ám a többiek is nagyot mentek, nem unatkozhattunk. Valószínűleg a harmadik idény során is csak pislogni fogunk, már most rendkívül izgatottak vagyunk, hogy kik lesznek az új hírességek, illetve kik alkotják majd a zsűrit.

Lapozó: 1 2

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Újra a teljes vonalon közlekedik az M2-es metró egy utas rosszulléte után

Egy utas rosszulléte miatt egy ideig pótlóbusz közlekedett az M2-es metró érintett szakaszán Budapesten.