Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Magyar Nagydíj: ez megint sokat elmond Vettel nagyságáról (videó)

Ez nem egy megjátszott szerep Sebastian Vettel részéről, ő valóban ilyen, bármikor kész segíteni a csapatának, együtt lélegzik velük.

Fotó: Sebastian Vettel, az Aston Martin német versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 30-án. MTI/Balogh Zoltán
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Nem éppen úgy alakult Sebastian Vettel karrierjének második fele, mint ahogyan arra számítani lehetett volna. Sokak szerint túl hamar ért fel a csúcsra, de tény, nagyon gyorsan szerezte meg a világbajnoki címeit.

Négy egymást követő évben lett bajnok, azóta azonban nem, és már nem is lesz, mivel nincs harcban a címért, és hamarosan visszavonul. A Magyar Nagydíj ideje alatt jelentette be a német rekorder, hogy 2022 év végén elköszön.

Sokan szomorúak emiatt, mert egy remek karakterről van szó, ám mindenkinél eljön az a pont, amikor dönteni kell. A világbajnoknál most jött el, és így messze több időt tölthet odahaza a családjával, akiknek anyagai gondjai sem lesznek, hiszen Vettel rengeteg pénzt keresett 2007 óta.

Alonso akkorát mentett a Magyar Nagydíjon, hogy bekönnyeztünk tőle (videó)

53 győzelemmel, 57 rajtelsőséggel és 38 leggyorsabb körrel nem olyan rossz dolog elköszönni, de ne feledjük, még mindig nem ért véget a szezon. Vettel karaktere biztosan hiányozni fog, egy igazi csapatjátékosról beszélünk, aki imádja az F1-et, és a technikáról is sokat tanult.

Lapozó: 1 2

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.