Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,86 Ft
Euró
392,06 Ft
Font
458,42 Ft
Bitcoin
62,498 $

Francia Nagydíj: ennyin múlt Sainz ütközése a bokszban a Ferrarival (videó)

Nem sok kellett ahhoz, hogy Carlos Sainz Jr. versenye sokkal rosszabbra forduljon a Francia Nagydíjon a bokszutcában.

Fotó: Carlos Sainz, a Ferrari spanyol pilótája a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Osztrák Nagydíjának sprintfutama után a spielbergi pályán 2022. július 9-én. MTI/EPA pool/Christian Bruna
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Carlos Sainz Jr. az év végén valószínűleg nem fog világbajnoki címet ünnepelni, legalábbis jelen állás szerint komoly meglepetést okozna. Egyrészt sokszor érte balszerencse, másrészt a tempója nem konstans, plusz ott vannak a hibák.

Hiába jó a Ferrari, ezt a rengeteg pontvesztést ők sem bírhatják el, addig Max Verstappen összességében a legstabilabb versenyző. A holland az év elején kétszer is kiesett egy technikai gond miatt, azok nélkül még nagyobb lenne az előnye. Soron kívül Buszbaleset történt Mexikóban, legkevesebb 18 ember életét vesztette

Azóta is volt pár nem várt esemény, de vezeti a bajnokságot, és azzal, hogy Charles Leclerc kiesett a Francia Nagydíjon, még kényelmesebb helyzetbe került. A másik oldalán Sainz sem túl szerencsés, de jól szórakozhatott a hétvégén, sok akcióban volt része.

A Barcelona ifjú titánja izgatottan várja az új szezont

Igyekezett mindent megtenni, amit csak tudott, és erős manővereket mutatott be. Más kérdés, hogy a Ferrari többet is kihozhatott volna ebből, de utólag mindig könnyű másképpen dönteni, most már a Magyar Nagydíjra kell koncentrálniuk.

Sainz a bokszutcában is nagyon közel került az egyik autóhoz, centik választhatták el attól, hogy összetörje a Ferrarit. Alex Albon érkezett meg, és ha nincs az a szenzációs reflexmozdulat, akkor lehet, mindketten kiesnek.

Szívtájékon szúrta osztálytársát a hatodikos kislány Bőnyben

Friss információk láttak napvilágot a meghökkentő esetről.