Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Fehér Ház: Joe Biden koronavírusos

A Fehér Ház közlése szerint az amerikai elnök tesztje pozitív lett koronavírusra.

...svg content...Fotó: MTI/AP/AFP Pool/Brendan Smialowski
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Fehér Ház csütörtökön egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy Joe Biden amerikai elnök tesztje pozitív lett koronavírusra, ám kiemelték, hogy az elnök be van oltva a vírus ellen, s megkapta a két emlékeztető oltást is.

A közlemény szerint az amerikai elnök koronavírusos, tesztje is pozitív lett, ám szerencsére egyelőre csak enyhe tüneteket észlelt magán, ezért továbbra is ellátja feladatait. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A 79 Biden most egy időre elszigeteli magát a Fehér Házban, ám kapcsolatban marad a személyzettel és a tervezett megbeszéléseken is részt fog venni – jelentette be csütörtök reggeli közleményében Karine Jean-Pierre, az elnök sajtótitkára.

Az Al Jazeera értesülései szerint az amerikai elnök már elkezdte szedni a Paxlovid elnevezésű vírusellenes készítményt, melyet egyébként a súlyos tünetekkel küzdő betegek számára fejlesztettek ki, ám az amerikai élelmiszer- és gyógyszerügyi hatóság (FDA) ajánlása szerint a készítményt 65 év feletti fertőzötteknél is érdemes használni.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.