Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,95 Ft
Euró
399,44 Ft
Font
476,70 Ft
Bitcoin
62,320 $

Minden holttestet azonosítottak a kegyetlen orosz vinnyicai rakétatámadást követően

A hivatalos tájékoztatás szerint időközben minden holttestet sikerült azonosítaniuk a szakértőknek az orosz rakétatámadást követően.

...svg content...Fotó: Az Ukrán Állami Katasztrófaelhárító Szolgálat által közreadott képen megrongált épületnél dolgoznak tűzoltók Vinnicjában 2022. július 14-én, miután orosz rakétatámadás érte a nyugat-ukrajnai várost. MTI/EPA/Ukrán Állami Katasztrófaelhárító Szolgálat
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Ismét nemzetközi szintű felháborodást okozott az oroszok egyik rakétatámadása, amiben sokan vesztették életüket. A vinnyicai rakétacsapásban a civilek többségének még csak esélye sem volt a túlélésre.

Az oroszok továbbra is tagadják, hogy civilekre lőnének, ugyanakkor számos bizonyíték mást mond. Ukrajna szerint ez már terrorizmus, amit az oroszok elkövetnek, és minden határon túlment, amit a vinnyicai támadás során csináltak. Soron kívül DK-s politikus zavarta meg Orbán Viktor strasbourgi beszédét egy bekiabálással, biztonsági őrök teperték a földre (videó)

Szerhij Borzov, a régió kormányzója jelentette be, hogy minden holttestet sikerült azonosítaniuk, de 68 ember még mindig kórházi ápolásra szorul, köztük 14 olyan sérülttel, akinek az állapotuk súlyos.

Szerhij Morhunov, Vinnyica közölte, hogy az elhunytak és a sebesültek családjának 1700, illetve 850 dolláros támogatást nyújtanak – számolt be a részletekről a The Guardian, mely továbbra is szorosan követi figyelemmel az eseményeket.

Szentkirályi Alexandra Magyar Péternek: „Mi bajod a nőkkel?”

Szentkirályi Alexandra éles kritikákat fogalmazott meg Magyar Péterrel szemben, ezúttal a nőkkel való bánásmódja kapcsán.