Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Ismét viharveszély miatt adott ki figyelmeztetést az OMSZ

A tegnapi nap után várhatóan ma sem ússzuk meg, hogy kiadós csapadék áztassa el környezetünket.

Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

A tegnapi nap után várhatóan ma sem ússzuk meg, hogy kiadós csapadék áztassa el környezetünket.

Zivatarveszély miatt szerdára az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az MTI-hez kedden eljuttatott veszélyjelzésük szerint Somogy, Tolna, Baranya és Bács-Kiskun megyére a felhőszakadás veszélye miatt is elsőfokú figyelmeztetést adtak ki.

Azt írták: szerdán elsősorban délen és a Duna-Tisza közén várható zivatar, amelyhez átmeneti szélerősödés, felhőszakadás társulhat.

Hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett nagyrészt közepesen vagy erősen felhős időre számíthatunk. Több helyen várható záporeső, szórványosan zivatar is kialakul. Zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek, egyébként csak helyenként élénkül meg az északias szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható. Késő estére általában 18 és 23 fok közé hűl le a levegő.

Szerdán szórványosan várható zivatar, amelyhez átmeneti szélerősödés (45-65 km/h), felhőszakadás (> 20-30 mm), illetve jégeső (1-2 cm alatt) társulhat, tájékoztatott az OMSZ.

https://liner.hu/mar-1000-km-t-utazott-az-antarktiszon-levalt-jegtabla/