Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,93 Ft
Euró
388,99 Ft
Font
453,13 Ft
Bitcoin
63,709 $

Ronaldo családi okok miatt mondta le az edzést a Manchester Unitednél

A portugál klasszis korábban jelezte a klubjának, hogy távozni szeretne. 

Fotó: MTI/EPA pool/Illyés Tibor
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Manchester United megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo „családi okok” miatt nem vesz részt hétfőn a szezon előtti edzésen, a klub pedig elfogadta a játékos kérését.

A hétvégén robbant a hír, hogy Ronaldo jelezte a Unitednek, hogy szeretné elhagyni az Old Traffordot, ha elfogadható ajánlatot kapnak a nyáron, miután a klubnak az elmúlt szezonban gyenge formája miatt nem sikerült kvalifikálnia magát a Bajnokok Ligájába. Soron kívül Magyar Péter pert helyezett kilátásba a kiszivárgott mentőszolgálati jegyzőkönyv miatt

Ronaldónak hétfőn kellett volna jelentkeznie a szezon előtti felkészülésre – úgy, ahogy az összes többi játékosnak, aki a közelmúltbeli nemzetközi szünetben képviselte hazáját –, bár a híreket hallva nem meglepő, hogy a játékos nem fog megjelenni.

A United most megerősítette, hogy Ronaldo nem lesz jelen, bár nem közölték, hogy mikorra várható a visszatérése. A csapat pénteken repül el a thaiföldi és ausztráliai szezon előtti túrájára.

Az elmúlt napokban több klubot, köztük a Chelsea-t és a Bayern Münchent is kapcsolatba hoztak Ronaldóval, bár a United egyelőre nem tett arra utalást, hogy szívesen elengednék a portugált – írja a 90min

Bemutatták a SpaceX első, űrsétákhoz tervezett high-tech ruháját (videó)

Bemutatta a SpaceX azokat a különleges űrruhákat, amelyeket a "Polaris Dawn" küldetés során végrehajtott űrséta alkalmával fognak viselni az űrhajósok.

Sztrájkkal tiltakoznak a RAI olasz közszolgálati televízió dolgozói

Munkabeszüntetésbe kezdtek hétfőn a RAI olasz közszolgálati televízió munkatársai, tiltakozva a költségvetés-csökkentés, a munkavállalói jogok helyzete és a politikai befolyás ellen.

Ismét növekedésnek indultak az élelmiszerárak, mutatjuk, mi drágult a leginkább

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete által közzétett jelentés szerint jelentős áremelkedés tapasztalható a világpiacon, különösen a növényi olaj, a hús és a gabona esetében.