Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

F1 2022: Schumacher hatalmas befutója Verstappen ellen, megvan a pont (videó)

Történelmi pillanat volt ez Mick Schumacher számára, mert végre sikerült pontot szereznie a Forma-1-ben, és igen kemény versenyek vannak mögötte.

...svg content...Fotó: Mick Schumacher, a Haas német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíjának második szabadedzésén a silverstone-i pályán 2022. július 1-jén. A futamot július 3-án rendezik. MTI/EPA/Christian Bruna
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Mick Schumacher bajnokként érkezett meg a Forma-1-be, fontos szériákat nyert meg a nagy bemutatkozás előtt, amivel bizonyította, helye van a kategóriában, ahol az édesapja hét világbajnoki címet nyert.

A Haas autója ráadásul sokkal versenyképesebb idén, mint tavaly, de a fiatal Schumachernek eddig nemigazán jött ki a lépés. Volt pár balesete is, és a károk igen súlyosak voltak, ami nyilván anyagi szempontból egyáltalán nem jön jól a Haasnak, mely nem egy óriási költségvetéssel működő csapat. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Schumacher egyre több és több kritikát kap, de a legutóbbi Brit Nagydíjon azt hozta, amit elvárnak tőle. Sikerült bevetődnie a legjobb tíz közé, amivel megszerezte az első világbajnoki pontjait a Forma-1-ben.

Volt pár csatája, a leglátványosabba Max Verstappen ellen láthattuk, aki egy technikai gond miatt esélytelenné vált a győzelemre, így be kellett érnie pár ponttal. A Red Bull holland versenyzője azonban nem hagyta magát, és keményen védekezett a Haas német versenyzője ellen.

F1 2022: a Ferrarik őrülten látványos csatája a Brit Nagydíjról (videó)

Alább ezt a befutót nézhetjük meg, benne Mick rádióüzenetével, aki természetesen több mint boldog volt, hogy pontszerző lett. Talán ez lendít valamit a karrierjén és az önbizalmán, mert megvan a tehetsége ahhoz, hogy sokkal jobb teljesítményt nyújtson.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.