Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

F1 2022: a Ferrarik őrülten látványos csatája a Brit Nagydíjról (videó)

Fotó: Carlos Sainz, a Ferrari spanyol versenyzője a pódiumon, miután győzött a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Brit Nagydíján a silverstone-i pályán 2022. július 3-án. MTI/EPA/Christian Bruna
not image

Takács Petra

2022. július 3. - 21:17

Charles Leclerc és Carlos Sainz Jr. nagyot ment a győzelemért, bizonyos szempontból a monacói még nagyobb dicséretet érdemel.

Szemerényi kétségünk nem lehet, hogy működnek az új szabályok a Forma-1-ben, méghozzá nem is akármilyen módon. Ugyan továbbra is csak a Ferrari és a Red Bull van harcban a világbajnoki címért, a Mercedes szép lassan elkezdett felzárkózni.

Soron kívül Továbbra sem kapják meg a támogatást a független benzinkutak, elkerülhetetlennek tűnik a sztrájk

Ennek főként 2023-ban lehet eredménye, de jó látni azt, hogy a németek megindultak az úton, és már saját erőből is képesek gondot okozni. A Brit Nagydíjon is láthattuk ezt, Lewis Hamilton nagyon nagyot ment Silverstone-ban a hazai közönsége előtt.

Max Verstappen valószínűleg ezt a futamot is megnyerte volna, ám a technika közbeszólt, és súlyos pontokat veszített. Továbbra is a holland vezet 181 ponttal a 147 pontos Sergio Pérez mögött, majd jön Leclerc 138 egységgel.

Őrizetbe vettek egy orosz NHL játékost, a vád szerint megkerülte a katonai szolgálatot

Sainz élete első győzelmével sokat ugrott előre a pontok tekintetében, és már ott is van a csapattársa sarkában 127 ponttal. Nagyon nagy szüksége volt erre, mert nemrég még igen jelentős volt a hátránya.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2