Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,54 Ft
Euró
395,53 Ft
Font
468,78 Ft
Bitcoin
61,673 $

Nem tud leállni – újabb bődületes rekord Lionel Messitől

Lehet szeretni, lehet utálni, a számok azonban sosem hazudnak, és azok bizony azt mutatják, hogy Lionel Messi minden egyik, ha nem a legsikeresebb labdarúgójának tekinthető, amit egy újabb rekorddal erősített meg.

Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Lehet szeretni, lehet utálni, a számok azonban sosem hazudnak, és azok bizony azt mutatják, hogy Lionel Messi minden egyik, ha nem a legsikeresebb labdarúgójának tekinthető, amit egy újabb rekorddal erősített meg.

Nem lehet maradéktalanul elégedett a szezonjával az FC Barcelona csapata. A katalánok az elmúlt két év győzelme után idén alulmaradtak a Real Madriddal szemben a La Liga serlegért folytatott harcban, ami múlt csütörtökön, az Osasuna elleni vereséggel vált véglegessé. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Az utolsó mérkőzésen ezért méltósággal akarták lezárni a szezont a gránátvörös-kékek, ami sikerült is nekik, ugyanis kiütéses, 5-0-s győzelmet arattak az Alaves otthonában. A katalánok kiválóan kezdték a mérkőzést, ugyanis rögtön a mérkőzés elején háromszor is a kapuba találtak, köztük Messi is gólt szerzett.

Ezt megelőzően, a huszonnegyedik percben azonban nagy tettet hajtott végre a hatszoros Aranylabdás argentin, aki egy egyszerű mozdulattal egy korábbi csapattársa által tartott rekordot adott át a múltnak. Messi a jobb oldalról tört be a tizenhatosra egy remekül felépített támadás során, majd középre adta a labdát, amit a fiatal titán, Ansu Fati értékesített is.

https://www.youtube.com/watch?v=_8FfUC1LfSA

Fati gólja pedig azt jelentette, hogy Lionel Messi megszerezte a 21. gólpasszát a szezonban, amivel megdöntötte a Barcelona legendája, Xavi 2008-09-es szezonban felállított rekordját az egy szezonban szerzett assistok tekintetében. Xavi az említett La Liga idényben 20 gólpasszig jutott, aminél Messi végül egyel többet szerzett idén.

A gólok szempontjából sem szerénykedett az argentin, hiszen 25 találatot jegyzett a spanyol bajnokság 2019-20-as idényében, így mindkét táblázatot ő zárta az élen. Fenomenális szezon az argentin klasszistól, aki ezzel végleg beírta magát a futball történelemkönyveibe.

https://liner.hu/hivatalos-iden-senki-sem-kapja-meg-az-aranylabdat/

Mától másképpen is lehet kutyákat szállítani a balatoni vonatokon

A MÁV hangsúlyozta, zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon.

Cristiano Ronaldo nagy napja lehet a mai az Eb-n, vajon hányan rohannak be hozzá?

Cristiano Ronald sorozatban harmadik alkalommal lehet ott a kezdőben az Európa-bajnokságon csapatkapitányként, és 39 évesen válhat újabb rekorderré, ha betalál.