Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,95 Ft
Euró
390,85 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
60,459 $

Orbán Viktor üzenete a magyar válogatott történelmi győzelmét követően

Kedd este olyan eredmény született a Nemzetek Ligája negyedik mérkőzésén, amire senki sem számíthatott, még akkor sem, ha a magyar válogatott egyértelműen formában van.

Fotó: Fotó: Szalai Ádám (k) és a magyar játékosok gólöröme a labdarúgó Nemzetek Ligája 4. fordulójában játszott Anglia - Magyarország mérkőzésen a wolverhamptoni Molineux Stadionban 2022. június 14-én. A magyar válogatott 4-0-ra győzött. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi csapata óriási formát mutat, ez minden kétséget kizáróan így van, emiatt is kissé fájó, hogy nem jutottunk ki a világbajnokságra. Ezzel a teljesítménnyel biztos résztvevői lehettünk volna a tornának, de ez a múlt, a jelennel kell foglalkoznunk!

A jelent pedig a Nemzetek Ligája jelenti, ráadásul a magyarok a legkeményebb csoportot vezetik Németország, Olaszország és Anglia ellen. Senki nem gondola volna, hogy négy mérkőzést követően Magyarország vezeti majd a csoportját. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Márpedig ez a helyzet, és egyúttal valóság is, miközben Anglia 4-0-ra kapott ki a saját pályáján, a saját közönsége előtt, akiknek egy része még fütyült is a magyar himnusz ideje alatt. A végén pedig már a honfitársaikat fütyülték ki, annyira gyengén játszottak.

Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor is követte a mérkőzést, szokásához híven ezúttal is frappánsan reagált.. „Most kell szerénynek lenni…” – üzent Orbán, akárcsak a hatalmas választási győzelmét követően.