Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,56 Ft
Euró
385,10 Ft
Font
450,68 Ft
Bitcoin
69,685 $

Deutsch Tamás szerint a baloldal politikája a szankciókról, az olajembargóról és a fegyverszállításokról szól

A Fidesz elismert politikusa is megragadta a lehetőséget, hogy a közösségi oldalán keresztül üzenjen.

...svg content...Fotó: A Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre érkező Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője nyilatkozik a sajtó munkatársainak a kötcsei Dobozy kúriánál 2021. szeptember 4-én. MTI/Máthé Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A jobboldal és a baloldal között továbbra is óriási a szakadék. Az ellenzék rendre élesen kritizálja a kormányt, mely a legutóbbi választásokon rekordot döntött, és noha többen arra számítottak, hogy Márki-Zay Péter legyőzheti Orbán Viktort, még csak megszorongatni sem tudta.

Ennek pedig újabb kétharmad lett a vége, miközben az ellenzéki összefogás darabjaira hullott. Márki-Zay azonban nem adja fel, és a saját pártja megalapításán dolgozik, amivel a következő választásokon akár bejuthat a parlamentbe. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Ennél sokkal égetőbb kérdés a háborús helyzet, ami a szankciók által is nagyon nagy nyomást helyez az európai emberekre. Szép lassan szinte mindenért egyre többet fizetnek az emberek, de nem látni, mikor születhet béke Ukrajna és Oroszország között.

Deutsch Tamás ismét egyértelművé tette, hogy a magyar kormány a béke pártján áll, míg szerinte a baloldal politikája a szankciókról, az olajembargóról és a fegyverszállításokról szól, ami abszolúte szembe megy a Fidesz nézetével.

„A baloldal politikája: szankciók, olajembargó, fegyverszállítások. Mi a béke pártján állunk. Ennyi.” – tette egyértelmű a rövid posztjában Deutsch.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.