Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,780 $

Azerbajdzsáni Nagydíj: videón, ahogyan rászólnak Pérezre, ne harcoljon Verstappennel (videó)

Sergio Pérez egyértelmű utasítást kapott a Red Bulltól az Azeri Nagydíjon, amiről hangfelvétel is készült, más kérdés, hogy Max Verstappen egyértelműen gyorsabb volt a csapattársánál.

Fotó: A második helyezett Sergio Pérez, a Red Bull spanyol versenyzője és győztes csapattársa, Max Verstappen, valamint a harmadik helyezett George Russell, a Mercedes brit versenyzője (b-j) a pódiumon a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Azeri Nagydíjának eredményhirdetésén a bakui versenypályán 2022. június 12-én. MTI/EPA/Ali Haider
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A Red Bull Daniel Ricciardo távozása óta kereste a megfelelő csapattársa Max Verstappen mellé. A mai napig sokan vannak, akik azt mondják, hogy az ausztrál hatalmas hibát követett el a távozásával, és az eredményei önmagukat igazolják.

A Renault-nál ugyan még több pénzt keresett, messze nem volt meg az a tempó, mint a Red Bullnál, míg a McLarennél lassan két éve küszködik Lando Norris csapattársaként. Ki tudja, talán már világbajnok lenne, legalábbis sokkal több esélye lehetett volna rá, ha Milton Keynesben marad. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

A Red Bull nem egy pilótát próbált ki Verstappen mellett, akik igazán a közelébe nem tudtak lenni. Váratlan módon Pérez elérhetővé vált, aki a második évét futja a Red Bullnál, és most kezdi igazán azt a formáját mutatni, ami igazán ő.

Azeri Nagydíj: videón Leclerc újabb drámája, szép lassan elúszhat a cím (videó)

Csak rá kell nézni a tabellára, a nemrég első helyen áll Charles Leclerc a harmadik helyen várja a folytatást, addig Pérez megérkezett Verstappen mögé. Pontosan ez az, amit a Red Bull elvár, hogy szoros legyen a csata a versenyzői között.

Az Azerbajdzsáni Nagydíjat előrébb kezdhette meg Pérez, mint Verstappen, de a végén a holland nyert. Az alább látható videóban egyértelműen hallható, ahogyan a csapat rászól Pérezre, ne harcoljon Verstappennel, aki így simán kikerülte a csapattársát az 1-es kanyar előtt.

Megtalálhatták az amerikai és ausztrál szörfösök holttesteit Mexikóban

Nagy valószínűség szerint a holttestek azok a személyek személyazonosságait rejtik, akik nemrég tűntek el.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.