Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,833 $

Metzker Viki szívritmuszavart okozó szexi fotója Ibizáról

Nem is lehet kérdés, hogy Metzker Viki miért ennyire szexi és vonzó, minden pillanatában önmagéért beszélnek ezek a fotók.

Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vannak esetek, amikor egy fotó többet mond ezer szónál, és ez Metzker Viki esetében szinte mindig így van. Nem győzzük dicsérni a formáját, a kisugárzását, van benne valami egészen extra, akárcsak a tehetségében.

Magyarország egyik leghíresebb lemezlovasaként sokat tett le az asztalra, és a mai napig olyan bulikat csinál, mint csak kevesen. Ez nyilván lemondásokkal is jár, hiszen nem könnyű ennyi helyen fellépni, és az éjszakai élet megerőltető. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Ő azonban szereti a munkáját, és pokolian jó benne, mi pedig kedveljük, amit csinál. Azok, akik a partijain buliznak, nemigazán szoktak panaszkodni, mondhatni mindig „visszatapsolják”, a show önmagáért beszél.

Elkészült Tóth Andi legújabb tetoválása, nagyon komoly lett

Valahogy mindig képes kihozni magából a maximumot, vagy még annál is többet, mert a legtöbb esetben 110%-on pörög, Ez pedig megadja azt a plusz löketet, ami ahhoz kell, hogy valaki ilyen magas szinten legyen.

Lapozó: 1 2

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.