Elkészült Tóth Andi legújabb tetoválása, nagyon komoly lett

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. június 11. - 15:54

Tóth Andi legújabb tetoválása eddig egyértelműen a leglátványosabb és legkülönlegesebb darab, ami a kezén kapott helyet.

Jól emlékszünk azokra a legendás 90-es évek elejére és közepére, amikor szép lassan elkezdtek jobban elterjedni a tetoválások, de korántsem olyan mértékben, mint most. Akkoriban messze kevesebb volt a tetováló, és egyes nagy nevekhez igen hosszú volta várólista.

Akkoriban a stílusok is mások voltak, és a tetoválók még inkább a saját kézügyességükre voltak utalva. Ezekben a modern időkben több hasznos technológia is létezik, amik segíthetik a tetoválók munkáját.

Nem egy igazi művészt találhatunk közöttük, Magyarországon is, mesteri tehetséggel rendelkeznek, és nagyon minőségi darabokat adnak ki a kezeik közül. Sajnos még mindig sok gyenge „alkotást” is látunk egyes embereken, és felettébb kellemetlen tud lenni, amikor valakin egy az egyben ugyanaz a forma köszön vissza.

Nem minden esetben van ez így, de jobb az abszolút egyediségre törekedni, mint például Tóth Andi. A híres énekesnő testén még mindig van némi szabad hely, ám ez talán már nem sokáig lesz így, mert egyre több és több tetoválás kerül fel rá.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.