Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
357,36 Ft
Euró
387,34 Ft
Font
454,35 Ft
Bitcoin
68,266 $

Tóth Andi már úton a Ford Mustang kabriójával (videó)

Most már abszolúte meg lehet Tóth Andinak a nyári életérzés, mert mindene megvan hozzá, ami csak kellhet.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jeff Tumale
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andinak nagyon nem kellett izgulnia a nyári formáján, mert már télen is az volt neki. Ne feledjük, egy évvel ezelőtt ilyenkor kezdte meg a felkészülést a Dancing with the Stars második évadára, és az év végéig le sem állt.

Minden egyes nap hosszú órákat gyakorolt Andrei Mangrával, aminek meglett az eredménye, mert az énekesnő gyakorlatilag pár hét leforgása alatt felért a profik szintjére. Mindezt úgy, hogy semmilyen előképzettsége nem volt, és ez több mint extra. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: megtalálták a 28 éves fiatal nő holttestét

Nyilván profik és profik között is van különbség, de Andi valóban profikhoz mérten tudott táncolni, mindenki csak tátott szájjal figyelte. Már az első adás alatt többen is azt mondták a stúdióban, hogy ezt a versenyt csak Andi nyerheti meg.

Ebben a csinos összeállításban jelent meg Novák Katalin Bukarestben (fotók)

Így is lett, tarolt Mangrával, miközben a teste csak tovább formálódott a rengeteg táncóra által, ami pedig még nagyobb önbizalmat adhatott neki. Ezek után már csak jó időre, barátokra, koncertekre, és egy kabrióra volt szüksége.

Lapozó: 1 2