Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Ebben a csinos összeállításban jelent meg Novák Katalin Bukarestben (fotók)

A szett leglátványosabb darabja talán a cipő, ami remek szimbiózist alkot a ruhával, abszolúte a nyarat sugallja.

Fotó: Facebook/Novák Katalin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Novák Katalintól sem áll távol a divat, szeret csinosan és divatosan öltözni. Nyilván az ő esetében minden kis apró részletre oda kell figyelnie, mert köztársasági elnökként még több protokollnak szükséges megfelelnie.

Sokan nem gondolnák, de ez is nagyon fontos része a politikának, sok mindent lehet sugallni egy összeállítással. Emellett a megjelenés meghatározza a karaktert, és máshogyan is állnak az emberhez. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Soha nem szabad kizárni ezeket a tényezőket, és látható módon Novák Katalin erre is odafigyel, nemcsak szakmai szempontból. Amiben talán a legerősebb, azok a cipők, kifejezetten szép cipői vannak, amik szépen emelik ki a lábformáját.

Sztárparádé: megházasodott Britney Spears, Madonna és Paris Hilton is ott volt (fotók, videó)

Ez a bukaresti látogatásának ideje alatt is tisztán látható volt a nyári színekkel. A rózsaszín, a pink és a magenta kifejezetten jól áll neki, miközben a sötét színű zakójával tette csak igazán hivatalossá az összképet.

Lapozó: 1 2

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.