Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Lewis Hamilton megmutatta a Monacói Nagydíjra tervezett F1-es sisakfestését

A hétszeres F1-es világbajnok rekorder erre a hétvégére is egy új sisakfestéssel készül, ami sokaknak elnyerte a tetszését.

Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Spanyol Nagydíjának harmadik szabadedzése előtt a montmelói pályán 2022. május 21-én. A futamot május 22-én rendezik. MTI/EPA-EFE/Alejandro Garcia
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Lewis Hamilton is szép lassan az F1-es pályafutása vége felé közeledhet, hiszen idén januárban már a 37. életévét töltötte be. Ha azonban Fernando Alonsóból indulunk ki, akkor még lehet pár éve a britnek a kategóriában.

Nagyobb kérdés, hogy mit akar, mert az idei szezonban esélyes sincs a címre, ráadásul a csapattársa, George Russell is előtte van a tabellán. Igaz, valószínűleg jobban bántja őt, hogy nem tud küzdeni a bajnoki trófeáért a Mercedes gyengébb teljesítménye miatt. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Hamiltonnak idén csak egy szerencsés dobogója volt, nem több, azóta sokszor vért kell izzadnia a jobb helyekért. Legutóbb a Spanyol Nagydíjon egy 5. hellyel zárt, majd azzal a lendülettel készülhetett is a Monacói Nagydíjra.

Újabb nagy sztárt csábítana magához az olasz kiscsapat

Monaco az egyik legkülönlegesebb helyszín, még akkor is, ha sokszor szinte lehetetlen rajta az előzés. Meglátjuk, hogy az új szabályok milyen hatással lesznek a hétvégére, de csodát azért ne várjunk.

Hamilton is készült a hétvégére, egy egészen egyedi sisakfestést mutatott be, amin a fehér szín dominál. A sisak különlegessége, hogy a világbajnok kedvenc kristályát jeleníti meg, az ametisztet, ami védő és gyógyító tulajdonságokkal bír.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.