Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,66 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,92 Ft
Bitcoin
61,771 $

Szabó Zsófinak állítólag már korábban emlegették Shane Tusup korábbi ügyeit

Rendkívül intenzíven élték meg a kapcsolatukat, ami legalább ilyen hirtelen is ért véget, méghozzá a hírek szerint viharos körülmények között.

Fotó: Instagram/Reggeli
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szabó Zsófi mosolygósan, vidáman és ragyogva jelent meg hétfőn a Reggeli adásában. Igazi profiként csinálta végig a műsort, noha egy ideje szinte minden róla és a szakításukról szól Tusuppal.

A pletykák szerint eljött Tusup régi énje, Zsófi pedig megijedt, majd szakított, és jött a bejelentés, miszerint felbontották a jegyességüket. Ezzel azoknak lett igaza, akik már a legelején megmondták, nem fog sokáig tartani ez a kapcsolat. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A Blikk egy neve elhallgatását kérő közeli ismerősre hivatkozva azt írja, hogy Zsófi már látja Tusup hibáit, és tudja, hogy jó döntést hozott. „Ez a szerelem nagyon intenzív volt, szenvedélyes, és minden gyorsan történt, Zsófinak szinte esélye sem volt, hogy a kapcsolata egyes szintjeit élvezze, megélje, máris újabb és újabb dolgok történtek.”

A lap úgy tudja, hogy Tusup már decemberben, tehát még korábban meg akarta kérni Zsófi kezét, amiről szinte le kellett beszélni. Sok idő így sem telt el, alig pár hónapja voltak együtt, amikor a sztár igent mondott.

Lapozó: 1 2

Madeleine McCann szülei nyilatkozatot adtak ki a kislány eltűnésének 17. évfordulóján

Madeleine hároméves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban.

Távvezérelt csótányok játszhatnak kulcsfontosságú szerepet a mentési műveletekben

A szingapúri Nanyang Technológiai Egyetem tudósai sikeresen fejlesztettek ki távirányítású csótányokat, amik forradalmasíthatják a kutató-mentő műveleteket.

Elgázolt egy embert a vonat Érdnél, késő estig helyszínelhetnek

Újabb és újabb vonatgázolásokat jelentenek be, most épp Érdnél történt baleset, ami miatt várhatóan késő estig csak vágányon fognak haladni a vonatok az érintett szakaszon.