Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

A Konyhafőnök: Luca szakadt a nevetéstől, Fecó már megint mit csinált? (videó)

Nem volt tökéletes a végeredmény, közel sem, de Ráz Jenő kellően elégedett volt azzal, amit a versenyzőitől látott munka közben.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem minden párosnál működött a kémia, Anna és Anikó például komoly szócsatát vívtak, nagyon szenvedtek egymás mellett. Egyáltalán nem volt meg közöttük az összhang, és enélkül nagyon nehéz bármit is csinálni.

A végeredmény nem is lett olyan, mint kellett volna, ők ketten soha nem lesznek barátnők, iszonyatosan nagy közöttük a szakadék. Másrészt pedig más emberek, más karakterrel, és még sokáig folytathatnánk a sort. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Ezzel szemben Luca és Fecó nagyon jól szórakoztak, mindent beleadtak, amit csak tudtak, aminek láthatói jelei is voltak. Ebben az évadban még senkinek sem volt olyan piszkos a köténye, mint a mesterfodrásznak, aki korábban Kárpáti Rebeka párja volt.

Eddig nem látott megható fotó Hajdú Péterről és kisfiáról

Megküzdöttek az elemekkel, és Fecónak szerencséje volt, mert Luca nyugodt karakter, amit a Mestercukrászban is bizonyított. Mellettük addig Anna folyamatosan csak mondta a magáét Anikónak, és nem is haladtak.

Lapozó: 1 2