A Konyhafőnök: Anna kóstoláskor sem állt le, mondta a magáét Anikónak (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. május 20. - 10:17

Anna és Anikó balhéja volt az eddigi legnagyobb A Konyhafőnök új évadában, a két versenyző finoman szólva sem értette meg egymást, érezhető volt a feszültség közöttük.

Hamarosan jön az új hét A Konyhafőnökben, ami egyúttal azt is jelenti, hogy Sárközi Ákos versenyzői kerülnek középpontba. Ezen a héten Rácz Jenő az, akinek felügyelnie kell a dolgokat, és láthatóan nincs egyszerű dolga.

Olyannyira nincs, hogy egyik alkalommal egy serpenyőt dobott a földre, majd egy másik versenynapon lesöpörte a pulton lévő zöldségeket. Mindkét alkalommal Anikó dolgozott a pultnál, aki rendre pengeélen táncol, és nem túl meggyőző a munkája.

Legutóbb Anna és Anikó csapatban dolgozott együtt, de ez olyannyira nem működött, hogy folyamatos volt a vita közöttük. Egyenesen kellemetlen volt látni mindezt, Anna pedig megállás nélkül kritizálta a társát, amivel nem segített a helyzeten.

Nem meglepő módon kóstoláskor sem volt összhang közöttük, és ez is csak azt erősítette meg, hogy képtelenek egymással dolgozni, de tegyük hozzá, mindketten hibásak voltak, Annának is változtatnia kellett volna a viselkedésén.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.