A Konyhafőnök: Anna szerint nincs agya Anikónak, sírva panaszkodott (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. május 20. - 09:04

Anna és Anikó hevesen csapott össze egymással a konyhában, valószínűleg soha nem lesznek barátnők, de ekkora balhéra nem sokan számíthattak.

A Konyhafőnök és A Konyhafőnök VIP szezonjaiban is láthattunk már számtalan balhét a versenyzők között. Sokszor a sztárok sem kímélik egymást, gondoljunk csak az előző évadra, amikor például Görög Zita és Szandi feszült egymásnak…

Jelenleg A Konyhafőnök évadának izgalmait élhetjük át, és már az előzetes alapján sejthettük, hogy lesz egy komolyabb balhé, méghozzá Anna és Anikó között, akik egyáltalán nem találták meg az összhangot egymás között.

Rácz Jenő csak foghatta a fejét, hogy mit művel a két versenyzője, rossz volt nézni, hogy mennyire nincs meg a közös hang, és ezt vehetjük akár szó szerint is. Csapatként kellett volna dolgozniuk, miközben Anna szinte könyörgött Anikónak, aki nemigazán figyelt rá.

Kemény sztori: ez állhat Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása mögött?

Jenő meglehetősen egyszerű és gyors módon csinált helyet a konyhapulton, leverte azokat az elemeket a pultról, amikre Anikó elmondása szerint már nem volt szükségük. Anna úgy érezte, vége az egésznek, és csak folyamatosan mondta a magáét a társának, akinek így nem lehetett egyszerű dolga.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.