Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,859 $

Pogba mégis kikosarazza a PSG-t?

A Juventus lehet a végállomás, már Olaszországban tárgyal a francia játékos ügynöke.

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Néhány héttel ezelőtt már azzal volt tele a sajtó, hogy Paul Pogba a PSG-nél fog kikötni, de – ahogy az mostanában lenni szokott – az utolsó pillanatokban teljesen más információk láttak napvilágot.

Paul Pogba egyike azon játékosoknak, akiknek nyáron lejár a szerződése a Machester Unitednél, és a francia középpályás úgy döntött, hogy nem is hosszabbítja meg azt. Így aztán az nem is nagy meglepetés, hogy új csapatot keres magának. Soron kívül Gyurcsány szerint Magyar többet árt az ellenzéki oldalon, mint a kormány oldalán

Az már annál inkább, hogy sokáig úgy tűnt, a PSG lehet a célállomás, ám az elmúlt napokban egyre több jel kezdett utalni arra, hogy Pogba inkább a korábbi csapatához vágyik vissza, hiába ajánlott neki busás fizetést a párizsi együttes.

Pogba 2012 és 2016 között volt a Juventus játékosa, az ott mutatott teljesítménye alapján pedig végül mintegy rekordot jelentő 105 millió eurót fizetett érte a Manchester United, ahol azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket – írta meg a Fichajes.

A 28 éves francia játékost Mino Raiola halála után Rafaela Pimenta képviseli, aki a hírek szerint az elmúlt napokban Olaszországban tartózkodott, hogy tető alá hozzon egy mindkét fél számára megfelelő megállapodást.

Akár 15 év börtönt is kaphat, aki azonos neműekkel kezd kapcsolatba Irakban

Az iraki parlament szombaton elfogadta a törvényt, amely a vallási értékek védelmére hivatkozva akár 15 év börtönbüntetést is kiszabhat az azonos neműek kapcsolataira.