Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Az USA cáfolta az ukrajnai biolaborokról szóló orosz állításokat

Az Egyesült Államok ENSZ-képviselőjének helyettese nevetségesnek tartja a vádakat.

Fotó: Twenty20
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

„Ma reggel olyan fantáziadús állításokat hallottunk mérgezett bankjegyekről, pszichiátriai foglyok titkos kezeléséről, titoktartási megállapodásokról, amik mintha csak egy rossz kémregényből származnának” – mondta Richard Mills.

Az Egyesült Államok továbbra is úgy véli, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsához benyújtott orosz dokumentumok nem támasztják alá az Ukrajnában folytatott katonai biológiai tevékenységről szóló vádakat – írta meg az orosz TASZSZ hírügynökség.

Korábban az orosz védelmi minisztérium szóvivője, Igor Konaszenkov vezérőrnagy kijelentette, hogy az orosz erők olyan bizonyítékokat tártak fel Ukrajnában, melyek arra utalnak, hogy a Pentagon által pénzelt laborokban különböző veszélyes kórokozókkal, többek között pestissel és lépfenével kísérleteztek.

Ennél egy fokkal hihetőbbek Igor Kirillov állításai, mely szerint amerikai szakemberek a nemzetközi biztonsági protokollokat megkerülve fejlesztenek és tesztelnek új hatóanyagokat Ukrajnában.

Az orosz sugár-, vegyi és biológiai védelmi erők vezetője úgy véli, hogy az USA kormánya a szövetségi költségvetésből biztosít pénzügyi hozzájárulást a katonai-biológiai kutatásokra, melyekben nagy gyógyszergyártók is részt vesznek.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.