Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Boris Johnson nem látja, hogyan lehetne „újra normalizálni” a kapcsolatokat Putyinnal

A brit miniszterelnök azzal vádolta Putyint, hogy az ukrajnai invázióval „súlyosan megsértette” az emberi jogokat, emellett a nemzetközi jogot is.

...svg content...Fotó: A brit miniszterelnök, Boris Johnson. MTI/AP/Matt Dunham
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Boris Johnson egyik interjújában arról nyilatkozott, miszerint nagyon is úgy tűnik, hogy az orosz elnök számára „rendkívül nehéz lesz a megbánás”, s bár semmit sem tart lehetetlennek, ennek ellenére nem látja be, hogyan lehetne „újra normalizálni” a kapcsolatokat Putyinnal.

Elmondása szerint az orosz vezető „súlyosan megsértette” az emberi jogokat, emellett a nemzetközi jogot is, továbbá „bűnös abban, hogy egy teljes mértékig ártatlan ország ellen indított egy abszolút barbár támadást”. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Úgy véli, „a renormalizálással azt a hibát követnénk el, mint amit 2014-ben a Krím annektálása után”, amely számos kockázatot vetne fel, ezért országa világosan kijelentette, hogy „a rövid válasz erre a kérdésre az, hogy nem”.

A Sky News cikkéből kiderül, miszerint az Egyesült Királyság ígéretet tett arra, hogy Svédország és Finnország segítségére siet, amennyiben a két országot támadás éri.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.