Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,252 $

További Hírek

Elizabeth Salmon, az ENSZ észak-koreai emberi jogi különmegbízottja legfrissebb jelentésében rámutatott a járványügyi korlátozások nőkre gyakorolt aránytalan hatására.

Az Európai Parlament legfrissebb értékelése Törökországról azért is aggasztó, mert az ország csatlakozni kíván az EU-hoz, ennek ellenére korábbi kötelezettség-vállalásaival teljes mértékben ellentétesen cselekszik.

A kínai elnök biztosította az ENSZ-t, hogy a továbbiakban is támogatni fogjál a nemzetközi emberi jogok terén tett erőfeszítéseket.

A brit miniszterelnök azzal vádolta Putyint, hogy az ukrajnai invázióval „súlyosan megsértette” az emberi jogokat, emellett a nemzetközi jogot is.

Peking válaszlépéseket ígért, ha az Egyesült Államok nem vonja vissza az emberi jogok megsértésében bűnösnek tartott kínai tisztviselők feketelistáját.

A bűnözőből lett emberjogi aktivista fáradhatatlanul küzdött az afroamerikaiak jogaiért, és ő volt az első, aki szót mert emelni az Egyesült Államok vietnami háborúja ellen.

Ugyanazok a papír nélküli bevándorlók hajtották végre ezt az akciót is, mint akik tavaly nyáron komoly éhségsztrájkba kezdtek.

Izrael terrorszervezetként vádolt meg hat prominens palesztin emberi jogi csoportot, mondván, hogy titkos kapcsolatokat ápolnak egy militáns mozgalommal. A csoportok többsége az Izrael és a Palesztin Hatóság által elkövetett állítólagos emberi jogi jogsértéseket dokumentálja.

Az országok komolyan aggódnak az ujgur muzulmánokkal szembeni bánásmód miatt.