Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

Carlos Sainz Jr. megint összetörte a Ferrarit, ezúttal Miamiban (videó)

A Ferrari spanyol versenyzőjének egyszerűen nincs szerencséje, folytatódik a vesszőfutása, miközben a csapattársa egyértelműen jobb teljesítményt nyújt nála.

Fotó: Carlos Sainz, a Ferrari spanyol versenyzője (k) a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság első Miami Nagydíjának otthont adó versenypályán a floridai Miami Gardensben 2022. május 5-én. A futamot május 8-án rendezik. MTI/EPA/Greg Nash
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Kissé kezd arra az időszakra hasonlítani a dolog, mint amikor Max Verstappen volt Carlos Sainz Jr. csapattársa a Toro Rossónál. Érezhető volt a nyomás a spanyolon a holland tehetsége miatt, és végül őt választották a ki a Red Bullnál.

Miután Verstappen átigazolt, Sainz teljesítménye is jobb lett, de most könnyen lehet, hogy Charles Leclerc fogja betölteni azt a szerepet, amit korábban a holland világbajnok. Ez pedig igencsak rossz hír számára, és idén eddig egyáltalán nem jött ki számára a lépés. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Nem egyszer tört már autót, még szerencséje sincs, de legalább érvényes szerződése igen. Ha azonban ez így folytatódik tovább, még több kritika zúdulhat Sainz-ra, aki egyelőre nem jött ki ebből a gödörből.

Kissé megingott Pep Guardiola önmagába vetett hite, nem biztos abban, hogy sikerre vezetheti a Manchester City-t

Miamiban is csúnyán megtörte a Ferrarit, már a Miami Nagydíj első napján, és ez vészjósló lehet számára. Valami nagyon nem stimmel mostanában vele, és erre szép lassan nem lehet mit mondani, noha minden támogatást megkap.

Lapozó: 1 2

Ismét az MNB nevében próbálkoznak a csalók

A telefonszámokat klónozva aztán az MNB ügyintézőinek adják ki magukat, hogy ily módon húzzák csőbe a gyanútlan áldozatokat.