Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Kisó edzés közben is nagyon szexi, érik a top nyári forma (videó)

Kisó több mint jó formában van, minden egyes nap sokat tesz azért, hogy elégedett legyen önmagával, és kihozza magából a maximumot.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiss Orsi (Kisó)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rengeteg a bennünk rejlő potenciál, mégis csak kevesen vagyunk, akik arra törekednek, hogy minél többet és többet hozzunk ki magunkból. Ez a testünkre is igaz, és rengeteg az elhízott ember, sokkal több, mint korábban.

Szomorú ezt látni, és még szomorúbb, hogy sokan emiatt veszítik életüket, mert közben olyan betegségek alakulnak ki bennük az elhízás miatt, ami halálos. Erről kevés szó esik, már pedig rettentő fontos téma, és az emberekben mindez nem is realizálódik. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nem veszik komolyan, nem hiszik el, ha folytatják ezt az életmódot, igen fiatalon halhatnak meg. Néha pedig már túl késő, erre is számtalan példát találhatunk, és egyre több ilyen haláleset következik be.

Olyan szexin senki sem tud nyújtózkodni, mint Metzker Viki

Szóval igen, a mozgás, a sport nagyon fontos, és még fontosabb egészségesen táplálkozni. Kisó remek példa erre, aki szinte minden nap aktív a közösségi oldalán, és már a videóival sok embert motiválhat, vehet rá arra, hogy változtasson az életén.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.