Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Dér Heni nem tagadja, kiprovokálta a dolgot

Dér Heni több titkot is elárult Hajdú Péter műsorában a LifeTV-ben, többek között azt is, kiprovokálta a pasiktól, hogy ők kezdeményezzenek, és ne fordítva.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hajdú a hosszabb beszélgetés ideje alatt arról is megkérdezte Henit, hogy mindig a pasik kezdeményeztek-e az élete során. Erre egy határozott nem volt a válasz, hozzátéve, hogy kiprovokálta a kezdeményezést.

Bakos Gergőnél, gyermeke édesapjánál is átadta a stafétát, nem akart ő kezdeményezni, független attól, hogy a mai világunkban egyre inkább a nők azok, akik megteszik az első lépéseket, ami felettébb furcsa. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Heni elárulta, ha arra vár, hogy Gergő írjon rá, még mindig ott ülne a széken, mert szerinte az életben nem írt volna rá a férje. „Soha”. Ennek a fő oka az, hogy eszébe nem jutott a dolog, mivel egy ismert emberről van szó, és őket másképpen kezeli a társadalom.

Dér Heni nagyon kemény sztorija a tisztességtelen ajánlatról, ezt tartalmazta volna az 1 millió

Ezt előzte meg Heni azzal, hogy ő maga írt rá Gergőre, talán akkor, amikor kiesett a főzőműsorból, amiben szerepelt. „ Valami nagyon bénát írtam.” Igyekezett olyasvalamit írni, ha Gergő nem is válaszol az üzenetre, akkor sem marad cikiben.

Lapozó: 1 2

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.