Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,74 Ft
Euró
389,38 Ft
Font
455,14 Ft
Bitcoin
59,183 $

Lando Norris szenzációs startja Imolából a Mclarennel (videó)

Lando Norris szépen halad afelé, hogy komoly különbséggel győzze le a csapattársát, aki továbbra is küszködik a McLaren volánja mögött.

Fotó: Charles Leclerc, a Ferrari monacói versenyzője (j) megelőzi Lando Norrist, a McLaren brit versenyzőjét a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Emilia Romagna Nagydíján az imolai pályán 2022. április 24-én. MTI/AP/Luca Bruno
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Azok, akik arra számítottak, hogy Daniel Ricciardo 2021-ben le fogja győzni Lando Norrist a McLarennél, igencsak tévedtek. A fiatal brit versenyző bizonyította, hogy kiváló versenyző, és az egyik legjobb a fiatalok között.

Összesen 160 pontot gyűjtött az 5. helyen, addig Ricciardo 115 egységig jutott, de legalább volt egy győzelme Olaszországban, ami váratlanul érte a Forma-1-et. Mivel sokat versenyzett Olaszországban, mondhatni hazai pályán nyert, csak nem egy Ferrarival. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Az idei éve sem indult túl, mindössze 10 pontja van, és csak egyszer tudott pontot szerezni. A 6. helyét hazai környezetben, Ausztráliában gyűjthette be, aminek nagyon örülhetett, bár azon a futamon a csapattársa 5. lett.

George Russell szenzációs rajtja Imolából, előtte az elszálló Ferrarival (videó)

Norris folytatja a jó sorozatát, olyannyira, hogy legutóbb már dobogóra állt, bizonyítván, hogy a McLaren képes jobb teljesítményre. Ehhez Charles Leclerc hibája is kellett, aki a harmadik helyről dobta el a Ferrarit.

Lapozó: 1 2

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.