Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,92 Ft
Euró
387,04 Ft
Font
451,99 Ft
Bitcoin
66,364 $

Lewis Hamilton több mint beszédes rádióüzenete a Mercedes főnökével Imolában (videó)

Személyesen Toto Wolff, a Mercedes csapatának főnöke és résztulajdonosa beszélt Lewis Hamiltonhoz a nagyon rosszul sikerült imolai hétvégét követően.

...svg content...Fotó: Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Emilia Romagna Nagydíján az imolai pályán 2022. április 24-én. MTI/AP/Luca Bruno
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kisebb csodának kellene bekövetkeznie ahhoz, hogy Lewis Hamilton valós esélyekkel pályázzon 2022-ben a bajnoki címre a Forma-1-ben. Tavaly az utolsó utáni pillanatokban vesztette el ennek a lehetőségét, több mint drámai módon Max Verstappennel szemben.

Azok, akik azt gondolták, hogy a Mercedes csak altatott a téli tesztek alatt, súlyos tévedésben voltak. A német gyártó autója egyelőre valóban nem tudja saját erőből legyőzni a rivális Ferrarit és Red Bullt. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

Emellett más csapatok is kihívást jelenthetnek számukra, így szép lassan talán átállhatnak 2023-ra. A Mercedes hosszú évek óta verhetetlen a csapatok versenyében, és arra is komoly esély van, hogy megszakad ez a nagy sorozat.

F1 2022: ennyivel volt gyorsabb a Red Bull Imolában, beszédes (videó)

Hamilton idén eddig mindössze 28 pontot gyűjtött egy szerencsés bahreini dobogóval, míg legutóbb Imolában még csak a TOP-10-be sem tudott bekerülni. Fiatal új csapattársa, George Russell ezzel szemben 49 egységet gyűjtött eddig, és kellően meggyőző, amit csinál.

Lapozó: 1 2