Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Megérkeztek az első szivárogtatások az iPhone 16 csúcsmobilokról

Minden jel arra utal, hogy a 2024-ben bemutatandó okoseszközök UD szelfikamerával és Face ID-vel rendelkezhetnek majd.

...svg content...Illusztráció/Apple
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Ming-Chi Kuo Apple-elemző legutóbbi Twitter-bejegyzésében arról írt, szerinte a cupertinói techóriásnál jól haladnak a fejlesztésekkel, így a jövőben megannyi technológiai újítás várható a készülékeiken.

Az analitikus úgy gondolja, az Apple lesz az első vállalat, amely az iPhone-okat UD Face ID-vel és UD szelfikamerával fogja felszerelni – a tervezett frissítés állítólag inkább marketingcéllal történhet meg, mintsem fejlesztési indíttatásból. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Ha képminőségről van szó, az UD előlapi szenzorok mindig is hátrányban lesznek a hagyományos kamerákkal szemben, mivel kevesebb fény jut be az érzékelőkbe a felső részen található extra réteg miatt.

Mindezekből kifolyólag az ISP és a korrekciós algoritmusok kulcsfontosságú eszközei a nem kívánt hatás leküzdésének, így kíváncsian várjuk, az Apple-nél kitaláltak-e valamilyen megoldást ennek ellensúlyozására – sajnos erre még legalább két évet kell várnunk, mire megtudjuk.

Azahriah: Magyar Péter egyszerre kritizálja a Fideszt és a DK-t, ilyen még nem volt

Az egyik legnépszerűbb hazai előadó egy podcastben osztotta meg véleményét Magyar Péter kapcsán.