Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,66 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
475,96 Ft
Bitcoin
64,320 $

Biden minden hajót kitiltana az amerikai kikötőkből, melyek Oroszországhoz köthetők

Joe Biden csütörtökön ismerteti legújabb intézkedéseit a háború kapcsán, s egyre valószínűbb, hogy bejelenti az orosz kötődésű hajók kitiltását is az amerikai kikötőkből.

...svg content...Fotó: MTI/PAP/Radek Pietruszka
Európa
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az orosz-ukrán háború 57. napján Joe Biden újabb bejelentésekkel készül, válaszul az orosz agresszióra Ukrajnában. Biden legújabb bejelentései egy újabb kísérletet jelentenek arra vonatkozóan, hogy tovább növeljék a nyomást Oroszországra, mely most egy új offenzívába kezdett az ország keleti területén.

A Sky News a Reuters értesülései nyomán azt írja, több forrás is megerősítette, hogy a Fehér Ház rövidesen közzéteszi, milyen részleteket tartalmaz a legújabb intézkedési csomag, habár már március elején is megjelent több jelentés annak kapcsán, hogy Biden kitiltaná az orosz kötődésű hajókat az amerikai kikötőkből. Soron kívül Menczer Tamás szerint Magyar Péter oda fog jutni, ahová Jakab Péter

A Sky News értesülései szerint a tavalyi évben mintegy 1800 orosz kötődésű hajó tett látogatást az amerikai kikötőkben. Joe Biden csütörtökön azt is megerősítette, hogy a mai nap folyamán találkozott az ukrán miniszterelnökkel, a találkozón pedig az orosz-ukrán háború volt a központi téma.

Magyar Péter zsarolással vádolja Karácsony Gergelyt, aki szerinte hazudik

Nemcsak hazugságokkal vádolja Magyar Péter Karácsony Gergelyt, hanem többek között zsarolással is.