Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,058 $

Lavrov: Zelenszkij folyamatosan változtatja az álláspontját

Az orosz külügyminiszter szerint lehetetlen kommentálni az ukrán elnök szavait, ugyanis folyamatosan változtatja az álláspontját. 

...svg content...Fotó: EPA/MAXIM SHIPENKOV
Európa
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter kijelentette, hogy nem tudja érdemben kommentálni Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentéseit, mert folyamatosan változtatja álláspontját, ráadásul mindig ellentétes irányba. 

„Tudja, nem tudom komolyan megvitatni, amit Zelenszkij elnök mond, mert folyamatosan változtatja az álláspontját, szögesen ellentétes irányba“ Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

– idézi a RIA Novosztyi. 

A miniszter kitért arra is, hogy Oroszország hajlandó volt engedni a legutóbbi tárgyalások után, változtattak a csapatok felállásán és helyzetén, de ezt nem értékelték megfelelően az ukránok. 

Egyszerűen megváltoztattuk az ukrajnai katonai jelenlétünk konfigurációját, ezt közvetlenül az isztambuli találkozó után jelentettük be. Azt mondtuk, hogy mivel úgy véljük, hogy megfontolásra benyújtották azt, ami egy megállapodás alapját képezheti“ – jelentette ki. 

A műveleti változtatás látványos volt, az orosz csapatok kivonultak Kijev és Csernyihiv környékéről, azonban Lavrov sérelmezte, hogy ezek után azonnal a bucsai mészárlás híre következett – írja a RIA Novosztyi

Az ukránok állítása szerint az oroszok a kivonulásukkor brutális módon mészároltak le ukrán civileket, Moszkva azonban elutasította ezeket az állításokat, Vlagyimir Putyin elnök provokációnak, hamisításnak nevezte. 

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

Nagyon megy az Arsenalnak, ezekkel a gólokkal nyertek a Southampton ellen (videó)

Míg a Manchester United hosszú évek óta keresi a megfelelő edzőt Sir Alex Ferguson helyére, addig az Arsenal egyértelműen rátalált Arsene Wenger méltó utódjára.