Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,65 Ft
Euró
387,44 Ft
Font
450,40 Ft
Bitcoin
60,567 $

Támadás ért egy orosz rakétacirkálót a Fekete-tengeren, nagyon súlyosak a károk

Az ukrán hadsereg sikeres támadást hajtott végre egy orosz rakétacirkálóval szemben, ami nagyon súlyos károkat szenvedett.

Fotó: Unsplash
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Az ukránok immáron a Fekete-tengeren is igyekeznek károkat okozni az oroszoknak, nemcsak a szárazföldön és a levegőben. Ezt most meg is tették, a Sky News egy ukrán médiajelentésre hivatkozva számolt be erről.

A Suspilne News jelentette, hogy az orosz rakétacirkáló nagyon súlyosan megsérült, amit Odessza területi katonai adminisztráció vezetője erősített meg. Egy ukrán forrás a Sky védelmi és biztonsági szerkesztőjének elmondta, hogy a hajó kigyulladt, és más orosz hajók siettek a segítségére. A forrás szerint a hajó 25 tengeri mérföldre van a Kígyó-szigetektől, Odesszától délre. Soron kívül A DK bejelentette, mégis lesz nyilvános vita a köztévén

Videón Mbappé érzelmes bejelentése, elköszönt a PSG-től

Egy ideje köztudott volt, hogy Mbappé nem marad Párizsban, és a Real Madridhoz igazol, akik ingyen szerezhetik meg a játékjogát a lejárt szerződése miatt.

A világ másik felén is sírnak Szoboszlai edzőjének távozása miatt (videó)

Jürgen Klopp úgy döntött, kiszáll a futballból, legalábbis egy időre biztosan, így hamarosan átadja a helyét.

A PSG már Mbappé búcsúztatására készül

A Paris Saint-Germain búcsúceremóniát szervez Kylian Mbappénak, melyre utolsó hazai bajnoki mérkőzésük után kerülhet sor.