Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,97 Ft
Euró
392,10 Ft
Font
462,68 Ft
Bitcoin
54,358 $

Oroszország egy Fekete-tengerről indított Kalibr cirkálórakétáról tett közzé videót

A védelmi minisztérium korábban arról számolt be, a rakétacsapások célja az volt, hogy megsemmisítsék az Ukrán Fegyveres Erők Vezérkarának (AFU) katonai infrastruktúráját.

...svg content...Az orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata által 2017. május 31-én közreadott, videofelvételrõl készült keltezetlen képen az orosz haditengerészet Esszen Admirális fregattja kilõ egy Kalibr típusú robotrepülõgépet a Földközi-tengeren. Ezen a napon a haditengerészet csapást mért az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet objektumaira a szíriai Palmüra ókori romvárostól keletre a Földközi-tenger keleti medencéjében állomásozó Esszen Admirálisról és a Krasznodár tengeralattjáróról indított négy Kalibr manõverezõ szárnyas rakétával. A moszkvai védelmi tárca szerint az összes célpont megsemmisült. (MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium sajtószolgálata)
Európa

Szabó Kata

Szerkesztő

A dnyipropetrovszki terület hatóságai reggel arról számoltak be, hogy az orosz csapások az éjszaka folyamán ipari létesítményeket, valamint egy mezőgazdasági üzemet semmisítettek meg, az elmúlt 24 órában pedig óránként megszólaltak a szirénák.

Az orosz védelmi minisztérium a Telegram-csatornáján egy videót tett közzé, amelyen jól látható, hogy négy Kalibr cirkálórakétát indítottak el a Fekete-tengerről, amelyekkel a Dnyipro zászlóalj dnyipropetrovszki területen lévő parancsnokságát vették célba. Soron kívül Orbán Viktor a magas benzinárakról: Ha a szép szó nem segít, intézkedni fogunk

A korrespondent.net cikkéből kiderül, hogy a média délelőtt és délután is beszámolt arról, miszerint a Kijevtől délkeletre elhelyezkedő városban robbanások hallatszottak, azonban az áldozatok száma nem ismert, egyéb részleteket pedig nem közöltek.

A kormánynál betelt a pohár a reptéri helyzet miatt, azonnali beavatkozás szükséges

Nagy Márton személyesen jár el az ügyben, mert tarthatatlan a helyzet a repülőtéren.