Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,37 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
454,96 Ft
Bitcoin
57,519 $

Vasvári Vivien egy extrém vadító szettben

Vivient sem kell félteni, mert úgy állnak rajta ezek az őrjítő szettek, hogy az ember hirtelen azt sem tudja, merre nézzen.

Fotó: Instagram/Vasvári Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Van pár hírességünk idehaza, akik a nemzetközi sztárokkal is felvennék a versenyt, ha szexi formáról van szó. A magyar rajongók néha tátott szájjal figyelik az eseményeket, és nem egy olyan név van, akik igencsak aktívak ezen a területen.

Gondoljunk csak például Vajna Timire, aki nemrég egy olyan szexi bikinis videóval állt elő, hogy azzal bárkit képes zavarba hozni. A hónap egyik legforróbb tartalmát hozta össze ezzel, ráadásul nem volt másra szüksége, csak egy bikinire és egy okostelefonra. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Tegyük hozzá, rendkívül sok munka van a mögött, hogy valaki így nézzen ki, akárcsak Vasvári Vivien esetében. Vivien szintén az egyik legvonzóbb nő a magyar hírességek között, képtelenség betelni a róla készült fotókkal.

Mádai Vivien nagy bejelentése a születésnapján

Sok száz ehhez hasonló sorozatot láthattunk már róla, és valószínűleg még fogunk is, mert egyrészt igencsak ráérzett ennek az ízére, másrészt fiatal. Csak a 30-as évei elején jár, és valószínűleg az 50-es éveiben is penge lesz a formája.

Lapozó: 1 2

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.