Dollár
436,99 Ft
Euró
423,41 Ft
Font
475,15 Ft
Bitcoin
19,222 $

Mádai Vivien nagy bejelentése a születésnapján

Fotó: Instagram/Mádai Vivien
not image

Hujber Dávid

2022. április 10. - 08:18

Mádai Vivien számára eljött az idő, hogy váltson, és kipróbálja, milyen érzés, amikor fél 7-ig aludhat, mert ezentúl nem fog rendszeresen sokkal korábban kelni.

Vivien az egyik legnagyobb hazai sztár, aki meghatározó tagja volt a TV2 reggeli műsorának, a Mokkának, amit rengetegen követnek figyelemmel. Most azonban eljött az idő, hogy újabb változás álljon be az életében, amiről nagyon őszintén beszélt.

Soron kívül Döntött a finn kormány, nem látják szívesen az oroszokat 

Vivi természetesen rendkívül hálás a Mokkában eltöltött időszakért, és a TV2-es munkájáért. Új fejezetet nyit az életében, amiről nyilvánvalóan később sokkal többet tudhatunk, már csak emiatt is érdemes őt követni a közösségi médiában.

„Aki ismer, tudja rólam, hogy az egyik legfontosabb eszmém, hogy ha kapok valamit, azt tisztelettel, szeretettel fogadom, de talán a legfontosabb, hogy mindig megbecsülöm.” – írta a posztjában Vivien a hivatalos Instagram oldalán, aminek már lassan 127 ezer követője van.

James Gunn a DC messiása, aki azzal menti meg a DC-t, hogy nem ő a következő Zack Snyder

„Életem egy fontos és meghatározó szakasza volt a TV2-es és Mokkás időszak, de nehéz szívvel úgy döntöttem, hogy itt az ideje a változásnak. Sok álmatlan éjszaka és rágódás, mínusz 3 lerágott köröm után végül elérkezett a pillanat, hogy egy új fejezetet nyissak az életemben.”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.