Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Vajna Timi olyan formás kebleket és fenékformát villantott, hogy leestünk a székről (videóval)

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
not image

Takács Petra

2022. április 10. - 04:43

Vajna Timi is tipikusan az a karakter, akiben finoman szólva is benne van a váratlan, és abszolúte minden túlzás nélkül mondhatjuk azt, hogy soha ezelőtt nem volt ilyen penge a formája, mint most.

Egyre inkább előtérbe kerülnek a külsőségek a világunkban, egyszerűen ilyen világot élünk, az ember nyomás alatt érzi magát, látván a közösségi médiás tartalmakat, ahol az emberek egy része egymással versenyez.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Emellett ott vannak a hírességek, sokan szeretnének rájuk hasonlítani, akikből motivációt meríthetünk. Egyvalamit azonban soha ne veszítsünk szem elől, méghozzá azt, hogy önmagunk maradjunk, ne akarjunk egy „klón” lenni.

Az egyediség nem abban rejlik, hogy utánozunk valakit, vagy igazán rá akarunk hasonlítani. Legyen szó világsztárról, hazai sztárról, legyünk önmagunk, és merítsünk erőt abból, amit másoktól látunk.

James Gunn a DC messiása, aki azzal menti meg a DC-t, hogy nem ő a következő Zack Snyder

Vajna Timi is egy jó példa, mert olyan formát hozott össze magának az elmúlt hónapok alatt, hogy egészen nyugodtan elindulhatna egy bikiniversenyen, ahol abszolúte esélyes lehetne, mert ez már több mint komoly.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.