Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

Ausztrál Nagydíj: videón Stroll és Latifi szörnyű balesete az időmérő edzésről (videó)

Lance Stroll rendkívül figyelmetlen volt, aminek hatalmas csattanás lett a vége, de a rádióban még ő volt felháborodva.

...svg content...Fotó: Lance Stroll, az Aston Martin kanadai versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Bahreini Nagydíjának első szabadedzésén a szahíri versenypályán 2022. március 18-án. A szezonnyitó bahreini futamot március 20-án rendezik. MTI/EPA/Ali Haider
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Nem okozott csalódást a Forma-1 2022-es szezonjának harmadik időmérő edzése, ahogyan az előző kettő sem a Közel-Keleten. Egy nagy ugrást követően a mezőny Ausztráliába utazott, ahol az Albert Parkban, egy utcai versenypályán kell versenyezniük.

Miután az új szabályok nagyon jól működnek, nem lehetett kérdés, hogy ez a nagydíj is látványos lesz. Már a szabadedzések is izgalmasak voltak, majd jött a furcsa időmérő edzés, több balesettel a háta mögött. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

A legnagyobb bukás Latifi nevéhez fűződik, akire szimplán ráfordult Stroll az Aston Martinnal. A Williams nagyon csúnyán összetört, de a másik gép sem úszta meg súlyosabb károk nélkül, egyik csapatnak sem jött jól a dolog.

F1 2022: Stroll nézetéből Latifi rommá tört autója az ausztrál időmérőről

A képi anyagok után megérkezett a hivatalos videós felvétel az incidensről, ami rögtön vitatémát szolgáltatott a rajongók körében. Stroll nem teljesen gondolta át, hogy mit csinál, amivel nemcsak a társa, hanem saját maga kvalifikációját is elrontotta.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .