Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,012 $

A magyar sztár, aki még szívdöglesztőbb lett a szakítás után

Sokszor úgy érezhetjük, hogy nagyon mélyre kerülünk egy szakítás miatt, majd azon kapjuk magunkat, hogy hatalmas erőt merítettünk belőle, és ez a formánkra is hatással van.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Gréta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az ember igen mélyen tud megélni egy szakítást, különösen akkor, ha egy hazásságról van szó, évekről, gyerekekről, és igazi érzelmekről. A két fél nem szeretheti ugyanolyan módon egymást, az egyik mindig többet érez, de ez időközönként változhat.

Általában az szenvedi meg leginkább a szakítást, akiben még valós érzelmek vannak a másik iránt, de sok függ attól is, hogyan kezeli ezt fejben. Megannyi dolog befolyásolja azt, hogy milyen módon dolgozunk fel egy szakítást. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Vannak, akik nagyon sokáig sajnáltatják magukat, és teljesen elhagyják magukat, sok plusz kilót vesznek fel. Szerencsére a többség ebből képes erőt meríteni, és bizonyítják, hogy sokkal jobbak, mint azt bárki is gondolná.

Egyre nagyobb a botrány: gyámügyhöz fordul Varga Márk Melanie miatt

Ez nemcsak a formáról szól, ugyanakkor nagyon is fontos, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben a tükörrel szemben állva. Horváth Gréta eddigi is egy végtelenül csinos, vonzó és szexi nő volt, de mióta Meggyes Dávid kilépett a házasságukból, napról napra formásabb és erősebb.

Lapozó: 1 2

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.