Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,02 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
59,366 $

Jim Carrey visszatérhet az Ace Ventura harmadik részével?

Einhorn az Finkle, Finkle az Einhorn – ugye, hogy hiányzik?

Jim Carrey kanadai színész érkezik a velencei Lidóra a 74. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. szeptember 5-én. A filmes seregszemle szeptember 9-ig tart. (MTI/EPA/Ettore Ferrari)
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő

Habár Jim Carrey, a filmipar egyik legnagyobb nevettetője nemrég bejelentette, hogy úgy érzi, eljött az ideje a visszavonulásnak, most egy olyan bejelentést tett, amitől nem is lehetnénk boldogabbak! Nemrég ugyanis arról kérdezték a komikus legendát, hogy vajon lenne-e esély arra, hogy visszatérjen Ace Ventura szerepében, ő pedig egy vicces, mégis igen biztató választ adott.

A E! Newsnak adott interjújában arról kérdezték a színészt, hogy van-e bármi, amivel meggyőzhetnék arról, hogy visszatérjen Ace Ventura szerepébe, mire Carrey közölte, akár még igent is mondhatna az ötlere, feltéve, hogy egy „zseniális filmrendező” kerülne a projekt élére. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

„Azt hiszem, így utólag, amikor már eltelt egy csomó év, hacsak nem jön egy zseniális ember, rendező, szerző, aki totálisan újragondolja a dolgokat, hát érted. Szóval ha Chris Nolan odajönne hozzám, és azt mondaná: ‘Szeretném az Ace Venturát valóságossá tenni, és tudod, valami érdekesebbet akarok csinálni…’, akkor talán meghallgatnám. De a legtöbbször, tudod, egy bizonyos idő után már egyetlen sejted sincs a testedben, ami azonos lenne azzal a karakterrel, így a végén csak azt utánzod, amit annak idején csináltál, és az eredeti inspiráció már nincs meg”.

El tudnátok képzelni egy Ace Venturát Christopher Nolan rendezésében? Hát szerintünk is elég valószínűtlennek hangzik a dolog, de ki tudja, nagyon érdekes ötletnek tűnik. Képzeljük el, hogy a Tenet és az Eredet rendezője leül, és azt mondja, ő megálmodta az állati nyomozó legújabb hajmeresztő kalandját: vajon a folytatás a Memento stílusát idézné, miközben Ace azon ügyködik, hogy megoldja legújabb ügyét?

(MovieWeb)