Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Jim Carrey visszavonulhat a színészkedéstől?

Jim Carrey kanadai-amerikai színész érkezik a Jim and Andy: The Great Beyond – The Story of Jim Carrey and Andy Kaufman címû filmje bemutatójára a 74. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon 2017. szeptember 5-én. (MTI/EPA/Claudio Onorati)
not image

Borbély Fanni

2022. április 1. - 19:15

Nagyon nehezen viselnénk, ha valóban így lenne, de ez sajnos már több mint feltételezés: legfrissebb nyilatkozatában egyértelművé tette az okokat.

Jim Carrey, a filmvilág egyik legnagyobb nevettetője legfrissebb nyilatkozatában egy elkeserítő döntésről számolt be: azon gondolkodik, hogy rövidesen visszavonul a színészi pályafutástól. A 60 éves színész az Access Hollywoodnak adott interjújában jelentette ki, hogy “elég komolyan” gondolkodik azon, hogy a Sonic, a sündisznó 2. premierje után visszavonul.

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

A film bemutatójára április 7-én kerül sor, a legendás komikus pedig ennek kapcsán jelentette ki, hogy nem kizárt, hogy visszahívják majd egy harmadik részhez is, most azonban egészen biztos abban, hogy be fogja fejezni a színészkedést.

“Nos, visszavonulok. Igen, valószínűleg. Elég komolyan gondolom. Attól függ. Ha az angyalok hoznak valamilyen arany tintával írt forgatókönyvet, ami azt mondja nekem, hogy na ez most nagyon fontos lesz az emberek számára, akkor lehet, hogy folytatom ezen az úton, de most szünetet tartok”.

Carrey az interjú során azt is megosztotta, hogy kifejezetten élvezi, hogy ilyen “nyugodt életet” élhet, kiemelve, hogy legújabb hobbija a festés, és belevetette magát a spirituális világba is. Úgy fogalmazott, nem feltétlen kell már neki színészkednie, utalva ezzel arra, hogy minden színész életében eljön az a bizonyos pont, amikor azt érzi: itt az ideje visszavonulni.

“És úgy érzem – és ez most olyasmi lesz, amit talán soha nem hallasz más hírességtől, míg világ a világ –, nekem elég volt. Eleget tettem már”.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy a színész besokall, hiszen korábban is tartott egy kis szünetet a munkában, hiszen a 2014-es Dumb és Dumber kettyó című film után először a 2020-ban megjelent Sonic, a sündisznó című filmben láthattuk. A mostani bejelentés azonban egészen más: Carrey IMDb-oldalán már nem szerepelnek közelgő projektek, és az sem garantált, hogy részt akar majd venni a Sonic harmadik részében.

(GameSpot)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.