Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

A bizonytalanság ellenére megtartják a Bajnokok Ligája sorsolását

A koronavírus-járvány többek között a Bajnokok Ligája eredeti számításait is keresztülhúzta, eredetileg már május 30-án kellett volna végezniük, Isztambulban.

Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A koronavírus-járvány többek között a Bajnokok Ligája eredeti számításait is keresztülhúzta, ugyanis a tervek szerint már május 30-án végezniük kellett volna Isztambulban.

Ezzel ellentétben még a nyolcaddöntők minden mérkőzését sem bonyolították le, amire egy sajátos tervet eszeltek ki. Egy nyolccsapatos mini-torna kereteiben fogják megrendezni a negyeddöntőktől a mérkőzéseket augusztus 12-től kezdve, a döntőt pedig a Benfica stadionjában, az Estadio da Luzban játszanák augusztus 23-án. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A nyolcaddöntőből hátramaradt négy mérkőzés sorsa még jelenleg is bizonytalan, viszont ez úgy tűnik, nem gátolja meg az UEFA-t abban, hogy lebonyolítsák a negyeddöntő párosításainak pénteken esedékes sorsolását. Egyelőre még csak a PSG, az Atalanta, az Atletico Madrid és a RB Leipzig azok, melyek biztosan a legjobb nyolc tagjai lesznek.

A meccseket természetesen zárt kapuk mögött játszanák, viszont felmerültek kétségek, hogy egyáltalán megvalósítható lesz-e a projekt, méghozzá Lisszabon miatt. A múlt hét folyamán ugyanis ismételten részleges vesztegzárat vezettek be a portugál főváros északi részén, és még mindig 300 napi új esetet azonosítanak átlagosan a régióban.

Az UEFA elnöke ugyanakkor egyelőre hallani sem akar arról, hogy esetlegesen elvessék a jelenlegi ötletet, vagy alternatívák után kutassanak, és magabiztos abban, hogy képesek lesznek lebonyolítani a Bajnokok Ligáját az új formátumában. A járványhelyzet viszont egyelőre súlyos, és már csak bő egy hónapra vagyunk a terv megvalósításától.

https://liner.hu/ingyen-szerezne-meg-mbappet-a-psg-tol-a-real-madrid/

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.