Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,45 Ft
Euró
385,99 Ft
Font
449,52 Ft
Bitcoin
62,497 $

Az USA szerint van esély az ukrán győzelemre, csak lehetetlen megjósolni, mikor

John Kirby, a Pentagon szóvivője meglehetősen optimista jóslatot tett az ukránok szemszögéből a háborút illetően.

...svg content...Az elõzõ éjszakai orosz tüzérségi támadásban megrongálódott piac az északkelet-ukrajnai Csernyihivben 2022. március 30-án. MTI/AP
Európa

Nagy Noel

Szerkesztő

Az amerikai védelmi minisztérium szóvivője ugyanis úgy véli, lehetetlen megjósolni pontosan, mikor lehet vége a háborúnak Ukrajnában, amennyiben nem sikerül diplomatikus úton megoldani a dolgokat – írja a CNN.

„Az a tény, hogy Putyin innentől kisebb földrajzi területre fogja koncentrálni haderejét, fenntartja annak lehetőségét, hogy az erőszak folytatódni fog, akár még intenzívebbé is válhat Ukrajna ezen részében” Soron kívül Jön a várva várt Ferencváros-Paks Magyar Kupa döntő, élőben adja a tv

Kirby hangsúlyozta azonban, hogy Ukrajnának abszolút van esélye megnyerni ezt a háborút, amelyet szerinte demonstráltak is azzal, hogy megakadályozták Vlagyimir Putyin elsőre kitűzött céljainak elérését:

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

„Mariupol nem esett el. Kivonta a csapatait Kijevből. Kivonta a csapatait Csernyihivből. Harkovot nem vették be. Mikolajevet nem vették be. Ezek mind élő bizonyítékok a terepről”

A legtöbb szakértő ugyanakkor nem ennyire optimista ezt illetően, ugyanis az továbbra is tényszerű, hogy Oroszország a harci potenciáljának legfeljebb negyedét használta fel és akár később is átcsoportosíthatnak haderőket.

Ráadásul nem érdemes elfelejteni a csecsen háború alakulását sem, ahol nagyon sokáig úgy tűnt, ki tudják vívni a csecsenek a függetlenségüket, aztán az orosz hadsereg az utolsó pillanatokban folytatott „nagy hajrát” szőnyegbombázások formájában.

Mely rétegeknek reális cél, hogy havi 600 ezer forintos nyugdíjuk legyen?

Gyakran hallani, hogy az időskori jövedelem jelentős mértékben növelhető a kitartó nyugdíj-előtakarékosság segítségével. De hogy néz ez ki a gyakorlatban? Van más lehetőség is?