Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Számos diplomatát utasítottak ki Lengyelországból és Fehéroroszországból 

A hírügynökségek szerint olyan orosz és ukrán diplomaták távozását rendelték el, akiket kémkedéssel vádoltak meg.

...svg content...Fotó: Twenty20
Európa

Takács Petra

Szerkesztő

Sztanyiszlav Zarin kormányszóvivő közölte, hogy 45 orosz diplomata kiutasítására készülnek, akik a gyanú szerint hírszerzési tevékenységet folytattak Lengyelország és szövetségesei ellen, emellett a varsói orosz nagykövetet is beidézték, a további lépésekről szóló döntést pedig a későbbiekben jelentik majd be.

A Belta hírügynökség arról számolt be, hogy Fehéroroszország számos ukrán diplomata távozását rendeli el, miután a KGB nyolc személyt vádolt meg kémkedéssel, emellett bezárják Ukrajna konzulátusát, amely Bresztben található. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Korábban Jens Stoltenberg NATO-főtitkár nyilatkozta, hogy Fehéroroszország továbbra is lehetővé teszi Oroszország ukrajnai invázióját, mivel az ország katonai repülőtereit is átengedte, hogy az orosz erők támadásokat indíthassanak az ukrán városok ellen.

(Sky News/Sky News)

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.